Mlade domaćice ih izbegavaju, jer veruju da je priprema komplikovana. Zapravo je jako prosto, a gotovo sve sastojke verovatno imate u kući.
SASTOJCI:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
- litar mleka
- 4 jajeta
- 6 kašika šećera
- 2 kesice vanilin šećera
- 2 pune kašike brašna
Priprema
Odvojiti žumanca od belanaca. Sipati mleko u šerpu sa debelim dnom i uključiti ringlu na srednju jačinu. Dok se mleko greje, veoma čvrsto umutiti belanca. Koristiti prvo malu brzinu na mikseru, pa tek onda bržu. Taman dok mleko počne da struji, belanca će biti umućena. Smanjiti jačinu ringle na najmanje i u mleko koje struji supenom kašikom ubacivati knedle od ulupanih belanaca. Kad počnu da narastaju, okrenuti ih da se skuvaju i sa druge strane.Gotove knedle rešetkastom kašikom vaditi iz šerpe i ređati u posudu.
PRIJATNO!

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

Miodrag
12.02.2022 18:20A dalje? Niste sve "pasteovali" ...
Siki
12.02.2022 19:46Super vam je recept. Jedino ste propustili da pomenete šta se radi sa brašnom, šećerom, žumancima i vanilin šećerom.