Sastojci:
- 1 kg krompira
- majčina dušica
- ruzmarin
- maslinovo ulje
- kukuruzni griz
- biber
- so
- suvi začin
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Stavite krompir u ključalu vodu, malo posoljenu. Kuvati jako kratko, samo malo da omekša. Zagrejte rernu na 200 stepeni Celzijusa i u nju stavite praznu posudu za pečenje. Krompir procedite i u posebnoj posudi ga ostavite da se ohladi.Krompir pomešajte sa začinima i kukuruznim grizom. Pecite 40 minuta, a svakih 10 minuta okrećite krompir kako biste sa obe strane dobili hrskavu koricu. Možete dodati i malo maslaca za intezivniji ukus, ali i ostatak masnoće, ako ste prethodno pripremali meso.