Odličan predlog za doručak za koji će vam trebati manje od pola sata. Olakšavajuća okolnost je što sve sastojke imate kod kuće, pa ne morate ni do radnje da idete kako biste napravili ukusan obrok. Nemojte da preskačete doručak jer je to najbitniji obrok, a poslužite sa parčetom hleba i domaćim jogurtom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/2 crnog luka
- 1 viršla
- 4 kašike mleka
- mladi luk
- 1/2 šolje tvrdog sira
Priprema:
Crni luk, viršlu, mladi luk iseckajte. Crni luk i viršlu kratko propržite. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte mleko i promešajte. Kalup za mafine nauljite, pa sipajte proprženi crni luk i viršle po dnu. Preko stavite mladi luk, pa sipajte jaja i pospite rendanim sirom.
Pecite na 180°C oko 20 minuta.