Sastojci
- 30 g kakao praha
- 90 g brašna
- prstohvat soli
- prašak za pecivo
- 20 g šećera ili prstohvat stevije (imajte na umu da je stevija puno slađa od šećera i da vam treba znatno manja količina)
- 6 malih kašičica ulja
- 80 ml mleka po izboru ( pirinčano, kravlje, bademovo )
- pola kašičice ekstrakta vanile
Način pripreme:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Pomešajte suve sastojke, a zatim dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 14 minuta u rerni na 170 stepeni.
Tortu dekorišite čokoladnom glazurom.