Bez puno truda uživajte u ukusnoj večeri.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 1.500 gr. krompira
- 300 gr. šargarepe
- 250 gr. luka
- peršunovo lišće
- 4 jaja
- 200 gr. kisele pavlake
- 200 ml. mleka
- 100 ml. ulja
- 200 gr. belog brašna (mžze mešavina kukuruznog)
- so, začin, biber, susam
- 50 gr. maslaca ili margarina
Priprema:
Umutite jaja, dodajte mleko, ulje, so, zacin, biber, pavlaku, brašno. Promešajte. Dodajte izrendan krompir, šargarepu, luk, peršunovo lišće. Izlijte u pleh, pospite susamom i pecite na 200 stepeni 40 minuta do sat vremena. Pečeno i vruće premažite maslacem ili margarinom.
Prijatno!