Najlakši mogući način kako da izbelite jaja je vrlo jednostavan, sve što vam treba već imate u kuhinji.
Evo kako kako od žutih možete dobiti blistavo bela jaja koja će biti spremna za dalju dekoraciju.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 10-15 jaja
- 1,5 l vode
- 200 ml sirćeta
Priprema:
Stavite jaja i vodu u veći lonac da se kuvaju na umerenoj temperaturi. Nakon 10 minuta dodajte sirće, pustite da prokuva pa smanjite vatru.
Kašikom skupite penu koja se pojavila na vrhu pa ostavite jaja da se kuvaju još oko četiri minuta tako da celo vreme skupljate penu.
Nakon toga prelijte jaja hladnom vodom kako bi se malo ohladila pa sunđerom pod mlazom vode, skinite ostatke pigmenta s ljuske.