Skoro NIKO ne zna za ovaj TRIK: Profesionalni kuvari otkrili CAKU kako PRAVILNIJE koristiti rernu

Izvor: K.Ć Vesti 26.12.2021 08:50 0

Skoro ni jedna domaćica ne zna ovu caku

Skoro NIKO ne zna za ovaj TRIK: Profesionalni kuvari otkrili CAKU kako PRAVILNIJE koristiti rernu

unsplash.com

Profesionalni kuvari savetuju jednu caku koja, prema njima, garantuje vrhunski ukus kao iz profesionalnih restorana.

A sve što za to treba da uradite jeste da izvadite rešetku i da hranu pripremate na samom dnu rerne. Profesionalni kuvari kažu da se tako najbolje sprema pica, hleb ili celo pile ili ćurka.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Njihov savet jeste da uklonite rešetke i postavite papir za pečenje, a onda rernu zagrejete na 250 stepeni, ali obavezno proverite da li je dno rerne dovoljno jako da izdrži težinu hrane koju pripremate.

Pored toga, pojedine rerne imaju otvore na dnu koji mogu da izazovu problem ako se blokira ili zatvori. Ovaj dizajn je čest kod gasnih pećnica, pa ukoliko niste sigurni, pre nego što se bacite na kuvanje, bolje je da sve proverite sa proizvođačem.

Komentari (0)