Iskusni pekari otkrili su jednostavan trik za savršeno meko i vazdušasto testo – ključni sastojak je puter, ali uz poseban način pripreme.
Umesto da ga dodate direktno u testo kao što to obično radite, potrebno je da ga blago ispržite.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Evo kako:
1️⃣ Istopite puter u tiganju na laganoj vatri.
2️⃣ Nastavite da ga pržite još 7-8 minuta, uz neprestano mešanje.
4️⃣ Dodajte ga u testo i dobro umesite.
Ovaj trik poboljšava teksturu i ukus, čineći peciva neverovatno mekima i aromatičnima! 🥐✨
Bonus video: