22:00 Porodica Roditelji u DUGOVIMA ali decu oblače u SKUPE i BRENDIRANE stvari:"Imamo neplaćene RAČUNE i dugove ali sa tim mogu da živim"
21:00 Ispovesti Zamislio je romantičnu VERIDBU a onda je usledio ŠOK: Uspaničio se i uskočio u OKEAN a tek da vidite reakciju od DEVOJKE!
15:37 Ispovesti Mislila je da je upoznala savršenog MUŠKARCA: Nakon TRI izlaska dobila je JEZIVU poruku na FEJSBUKU
12:09 Ispovesti Poštarki preti ZATVOR: Preko 1.000 pošiljki nije isporučila, a njena opravdanja pred sudom su jako BIZARNA
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
22:35 Porodica Trovao je svoju TRUDNU ženu: Evo kako je uspela da spasi SEBE i svoju još nerođenu bebu
08:30 Porodica Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"
19:23 Ispovesti Sa 23 GODINE je otišla na OPERACIJU jer nije želela decu: "Svesna sam svoje sebičnosti, ali DECA nisu MODNI dodatak"
09:46 Ispovesti Zašto bi neko radio GLUPE poslove i GRCAO u dugovima? Počela sam da ispunjavam fantazije MUŠKARCIMA i kupila KUĆU preko NOĆI
16:28 Ispovesti Nakon porođaja svoje dete više NIKADA nije videla: Skoro 80 godina kasnije, pronašla je njegov grob
10:43 Ispovesti Muž joj ne DOZVOLJAVA da izađe iz kuće jer je oskudno OBUČENA: Zbog njihove SVAĐE digla se prašina na INTERNETU, a mnogi joj poručuju- ODMAH SE RAZVEDI!
20:30 Ispovesti Poznata DIZAJNERKA je rekla ovo o DECI i izazvala gomilu KRITIKA: Ni pohotne FOTOGRAFIJE, ni golišavi snimci je neće spasiti BESA javnosti
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove