10:00 Ispovesti Godinama je TUKAO a onda je pokušao da je UBIJE: Tog KOBNOG dana se dogodilo nešto što je sve NAJEŽILO, sudbina je imala drugi plan!
10:40 Porodica Zabolela ga LEĐA pa za jedan dan PREMINUO: Nije ni slutio da boluje od OVE teške bolesti, simptoma nije bilo!
17:10 Poznati Želela je da liči na Kim Kardašijan: Kristina (34) je umrla posle plastične operacije, roditelji tvrde da su lekari pogrešili
12:10 Ispovesti "Moja najbolja drugarica je UMRLA": Njen muž nije našao drugu ženu ali je OVO uradio i duboko POTRESAO sve!
16:40 Ispovesti Poslednje reči pre umiranja: Medicinska sestra OBJAVILA šta pacijenti NAJČEŠĆE izgovaraju pre samrtnog časa
18:00 Zdravlje Preminula žena zaražena OPASNIM virusom H3N8: Ovo je PRVI slučaj infekcije ljudi ovom vrstom patogena
11:20 Poznati Mnogi tvrde da je ONA umešana u smrt Hita Ledžera: Zvao je TRI puta pre same smrti, a posle 15 godina i dalje je MISTERIJA šta se dogodilo!
21:00 Poznati Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA, a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE
10:28 Ispovesti Majka je pronašla šestogodišnjeg sina MRTVOG u kupatilu: Ubila ga je NAJOBIČNIJA bakterija koju svi imamo na površini kože
14:20 Poznati "Izgledaš i PRELEPO i PRESTRAŠNO u isto vreme": Objavljena prva fotka Lejdi Gage kao Harli Kvin u novom filmu "Džoker"
09:20 Zdravlje Bila je MRTVA skoro pola sata a onda je usledilo ČUDO: Ono što je napisala na PAPIRU kada se probudila sve je ostavilo bez TEKSTA!
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret