13:42 Poznati "Držala je za ruku...": Suprug Mire Furlan potresnom porukom otkrio kako su izgledali poslednji minuti života čuvene glumice
12:00 Poznati Voditeljku Oliveru Jovićević zadesile su DVE VELIKE tragedije za GODINU dana: "Volela bih da mogu da zaplačem"
21:00 Porodica "Kada sam stigao već je bilo KASNO": Dečak je nepomično ležao i gledao u plafon, a iz grudi se čuo ČUDAN zvuk (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
14:15 Ispovesti Nakon što se vratila iz MRTVIH, odlučila da ispriča šta se dešava kada čovek UMRE: Videla sam svog DEDU, a onda sam primila ove PORUKE!
10:25 Poznati Preminula KRALJICA FANKA Ostavila je neizbrisiv trag u BOGATOJ karijeri, a volela ovog SLAVNOG muzičara
21:20 Ispovesti "SAMO JEDNA KAŠIČICA VAS MOŽE UBITI": Momak je popio NAPITAK koji mnogi konzumiraju, zaspao je i više se nije probudio
11:52 Ispovesti Umrla je u najgorim mukama, mrtav FETUS su joj ostavili u stomaku: Zbog nemilosrdnog ZAKONA u Poljskoj još jedna mlada mama je izgubila ŽIVOT
12:09 Ispovesti Nakon 60 godina braka PREMINULA mu je supruga: Nesrećni muškarac nije mogao da se pomiri sa njenim gubitkom, a onda je pronašao OVU poruku u njenom novčaniku!
11:50 Zdravlje Izabela (30) je umrla od SEPSE jer joj lekari nisu uradili KIRETAŽU: Cela zemlja je na nogama zbog Zakona o zabrani ABORTUSA
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!