12:00 Poznati Voditeljku Oliveru Jovićević zadesile su DVE VELIKE tragedije za GODINU dana: "Volela bih da mogu da zaplačem"
21:00 Porodica "Kada sam stigao već je bilo KASNO": Dečak je nepomično ležao i gledao u plafon, a iz grudi se čuo ČUDAN zvuk (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
14:15 Ispovesti Nakon što se vratila iz MRTVIH, odlučila da ispriča šta se dešava kada čovek UMRE: Videla sam svog DEDU, a onda sam primila ove PORUKE!
10:25 Poznati Preminula KRALJICA FANKA Ostavila je neizbrisiv trag u BOGATOJ karijeri, a volela ovog SLAVNOG muzičara
21:20 Ispovesti "SAMO JEDNA KAŠIČICA VAS MOŽE UBITI": Momak je popio NAPITAK koji mnogi konzumiraju, zaspao je i više se nije probudio
11:52 Ispovesti Umrla je u najgorim mukama, mrtav FETUS su joj ostavili u stomaku: Zbog nemilosrdnog ZAKONA u Poljskoj još jedna mlada mama je izgubila ŽIVOT
12:09 Ispovesti Nakon 60 godina braka PREMINULA mu je supruga: Nesrećni muškarac nije mogao da se pomiri sa njenim gubitkom, a onda je pronašao OVU poruku u njenom novčaniku!
11:50 Zdravlje Izabela (30) je umrla od SEPSE jer joj lekari nisu uradili KIRETAŽU: Cela zemlja je na nogama zbog Zakona o zabrani ABORTUSA
21:36 Poznati Ona je NAJNESREĆNIJA Bondova devojka: Svaki muž joj je bio NEVERAN, a preživela je bankrot i KLINIČKU SMRT!
19:08 Zdravlje Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore
19:00 Porodica Deca koja jedu ovu hranu su pametnija: Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše
18:27 Dom i saveti Posuđe će uvek blistati: Podesite mašinu na ovaj ciklus i nema brige, izgledaće kao da ste ga tek kupili