Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : smrt

Izabela (30) je umrla od SEPSE jer joj lekari nisu uradili KIRETAŽU: Cela zemlja je na nogama zbog Zakona o zabrani ABORTUSA
11:50 Zdravlje

Izabela (30) je umrla od SEPSE jer joj lekari nisu uradili KIRETAŽU: Cela zemlja je na nogama zbog Zakona o zabrani ABORTUSA

Ona je NAJNESREĆNIJA Bondova devojka: Svaki muž joj je bio NEVERAN, a preživela je bankrot i KLINIČKU SMRT!
21:36 Poznati

Ona je NAJNESREĆNIJA Bondova devojka: Svaki muž joj je bio NEVERAN, a preživela je bankrot i KLINIČKU SMRT!

Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
19:08 Zdravlje

Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"

Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan
19:05 Poznati

Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan

Kad vas zadesi SMRT voljene osobe, postoji PET načina da lakše PREBRODITE gubitak
22:58 Porodica

Kad vas zadesi SMRT voljene osobe, postoji PET načina da lakše PREBRODITE gubitak

Kada je NESTAO bez traga i glasa svi su mislili da je MRTAV: Devet meseci kasnije, probudio se u nepoznatoj sobi i uhvatio za GLAVU
12:09 Zdravlje

Kada je NESTAO bez traga i glasa svi su mislili da je MRTAV: Devet meseci kasnije, probudio se u nepoznatoj sobi i uhvatio za GLAVU

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
15:16 Porodica

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje

U razmaku od JEDNOG minuta muž u žena su preminuli od KOVIDA, ali njihova slika kruži svetom iz jednog razloga
12:15 Porodica

U razmaku od JEDNOG minuta muž u žena su preminuli od KOVIDA, ali njihova slika kruži svetom iz jednog razloga

Dva puta za redom su osvojili novac na LUTRIJI, ali zbog njihove sudbine niko ne bi želeo da bude im bude u koži
11:00 Ispovesti

Dva puta za redom su osvojili novac na LUTRIJI, ali zbog njihove sudbine niko ne bi želeo da bude im bude u koži

Mesečina mu zavejala trag, ispraćen je glavnim sokakom: Pola godine kako nas je napustio PANONSKI MORNAR - Đorđe Balašević ostavio je neizbrisiv trag!
22:17 Poznati

Mesečina mu zavejala trag, ispraćen je glavnim sokakom: Pola godine kako nas je napustio PANONSKI MORNAR - Đorđe Balašević ostavio je neizbrisiv trag!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

domaći paradajz
11:15 Dom i saveti

Paradajz dijeta topi kilograme za 6 dana: Jednostavan jelovnik koji čisti organizam i skida i do 5 kg

Venus flytrap
09:17 Dom i saveti

Nećete više morati loviti mušice po stanu: Zasadite ovu biljku i zaboravite na sve muke sa insektima

žena
08:57 Dom i saveti

Škodi vam klima: Evo kako da izbegnete glavobolju, ušinut vrat, zapušene sinuse

Majkl Medsen
07:45 Dom i saveti

Nastupa iznenada i bez upozorenja: Ovo je uzrok smrti Majkla Medsena, pronađen mrtav u svom stanu

žena
21:17 Dom i saveti

Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi

watch-icon

Preporučujemo

Bred Pit
14:27 Porodica

Ova rečenica je početak kraja svakog braka: Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, na korak ste od razvoda

Keli Bruk
13:54 Lepota i Moda

Najlepše haljine za punije žene: Poznata lepotica se ugojila, obožava ove modele, briga je za višak, puca od samopouzdanja

žena
13:27 Zdravlje

Nevidljivi simptom opasne bolesti: Svi ga ignorišu, a prvi se pojavi dok hodate

horoskop
13:01 Horoskop

Sve se menja od 7. jula: Uran ulazi u Blizance – jedan znak čeka haos, ali i veliko buđenje

Odevne kombinacije
12:36 Lepota i Moda

Devojke iz Srbije ne izlaze iz kuće bez ovoga: Ovi komadi odeće nikada nisu išli zajedno, a sada ih kombinuju svi

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.