21:36 Poznati Ona je NAJNESREĆNIJA Bondova devojka: Svaki muž joj je bio NEVERAN, a preživela je bankrot i KLINIČKU SMRT!
19:08 Zdravlje Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
19:05 Poznati Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan
12:09 Zdravlje Kada je NESTAO bez traga i glasa svi su mislili da je MRTAV: Devet meseci kasnije, probudio se u nepoznatoj sobi i uhvatio za GLAVU
15:16 Porodica Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
12:15 Porodica U razmaku od JEDNOG minuta muž u žena su preminuli od KOVIDA, ali njihova slika kruži svetom iz jednog razloga
11:00 Ispovesti Dva puta za redom su osvojili novac na LUTRIJI, ali zbog njihove sudbine niko ne bi želeo da bude im bude u koži
22:17 Poznati Mesečina mu zavejala trag, ispraćen je glavnim sokakom: Pola godine kako nas je napustio PANONSKI MORNAR - Đorđe Balašević ostavio je neizbrisiv trag!
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!