Mnogi tvrde da je ONA umešana u smrt Hita Ledžera: Zvao je TRI puta pre same smrti, a posle 15 godina i dalje je MISTERIJA šta se dogodilo!

Vesti 06.04.2023 11:20 0

Hit Ledžer popularni holivudski glumac, umro je pre 15 godina ali je i dalje misterija njegove smrti

Mnogi tvrde da je ONA umešana u smrt Hita Ledžera: Zvao je TRI puta pre same smrti, a posle 15 godina i dalje je MISTERIJA šta se dogodilo!

Profimedia/Shutterstock

Talentovani glumac Hit Ledžer imao je samo 28. godina kada je pronađen mrtav u svom krevetu a iza sebe je ostavio ćerkicu Matildu koja je tada imala samo dve godine. 

Ležao je nag, a pored njega su se nalazili lekovi. Njegova smrt misterija je i dan-danas, jer, iako se s jedne strane pričalo da je pokušao da izvrši samoubistvo.

Dok je njegov privatni život imao turbulencije, na profesionalnom planu je sve cvetalo u mesecima pre njegove smrti. Neposredno pre smrti je završio rad na Mračnom vitezu, najnovijem filmu o Betmenu, u kojem je Ledžer igrao mlađu verziju Džokera, zločinačka uloga koju je stvorio Džek Nikolson.

Govorilo se i da je sve nesrećan slučaj zbog pogrešne doze prepisanih lekova, a mnogi su za to krivili jednu od osoba sa kojima je bio posebno blizak mesecima pred smrt, a koja mu je i bila na brzom biranju. 

U noći kada se sve dogodilo, njen broj je pozvan tri puta, a četvrti put ju je pozvala njegova maserka Diana.

 

U pitanju je bila niko drugi do jedna od slavnih sestara Olsen, bliznakinja Meri-Kejt. 

Dobro obavešteni izvor rekao je portalu da je maserka znala da su Hit i Meri-Kejt veoma bliski, a samo bliznakinja je bila na njegovim brzo biranim pozivima. 

Tvrdilo se da su u nekoj vrsti emotivne veze, ali je Oslen posle njegove smrti sve negirala i samo se povukla. 

U javnosti prepoznatljiva kao problematičnija bliznakinja. Mediji su svojevremeno pisali da je imala problema sa drogom, a i sama se prijavila u rehabilitacionu ustanovu za lečenje od anoreksije.

Svima je bilo čudno što je maserka zvala nju pre hitne i policije, što je izazvalo dodatne sumnje da se tu o nečemu ćuti.

Njegova smrt je zvanično proglašena nesrećom. U njegovom organizmu su, između ostalog, pronađeni lekovi protiv anksioznosti, lek protiv bolova oksikodon, hidrokodon koji suzbija kašalj i sredstva za spavanje.

Bilo kako bilo, i da su postojali bilo kakvi dokazi povezanosti Ledžera i Oslen, njen tim se potrudio da svi dokazi nestanu i ispare kao da nikada nisu ni postojali. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading