08:34 Ispovesti Neki ljudi doslovno mogu da nanjuše smrt: Najnovije studije došle do šokantnih otkrića, a evo o kakvom fenomenu je reč
10:01 Poznati Tragedija koja je uznemirila javnost, popila tablete čiji trag nije pronađen u orgamizmu? Smrt Merilin Monro i dalje misterija, u sve umešan i Kenedi?
09:14 Poznati Pre sedam dana su planirali porodicu, a sada ih je zadesila tragedija: Iznenadna smrt poznatog glumca potresla je sve — suprug neutešan
17:43 Poznati Sobarica ga pronašla nagog i umotanog u kanape: Tragična smrt holivudskog glumca i dalje misterija
22:02 Ispovesti „Ovo je veoma neobičan slučaj": Starica uradila nešto nezamislivo, jedan trenutak je zauvek promenio njenu sudbinu
14:43 Ispovesti ,,Oživela" nakon smrti: Sara je šokirala svet neočekivanim potezom nakon bezuspešne borbe protiv raka, rasplakala milione!
16:45 Zdravlje Ovo nije očekivala: Gledala je oca kako umire od raka i primetila 4 stvari o kojima se retko govori
15:36 Zdravlje Nadalov TRENER umro od iste BOLESTI kao i pevač DIVLJEG KESTENA: Gora je od srčanog UDARA, simptomi su podmukli, evo kako da ih prepoznate na vreme
13:50 Poznati "Bio je divan čovek, ali ja sam bila užasna supruga": Umro bivši muž Eve Longorije, glumica priznala šta im je uništilo brak
14:06 Ispovesti Doktor je otkrio zbog čega ljudi najviše žale pre nego što umru: Ne dozvolite sebi da uradite ovo...
21:12 Zdravlje Devojka poljubila dečka, pa umrla posle deset minuta: Zaboravila je da mu kaže najvažniju stvar o svom zdravlju
13:27 Ispovesti "Moja majka se ugušila u najgoroj agoniji": Uzela je parče papira i jedva napisala - želim da umrem
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!