20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
14:42 Porodica Tamara se PORODILA u avionu, a NIJE znala da je trudna: Detetu je dala IME po čoveku koji joj je POMOGAO, a u Srbiji ima DIVNO značenje
13:20 Poznati Kristijano Ronaldo na Instagramu prati SAMO 500 ljudi: Među njima je i jedna SRPKINJA, kad vidite o kome se radi biće vam jasno i ZAŠTO
17:20 Ispovesti "TOLIKO ME KOŠTAŠ": Dečko devojci na kraju meseca dao RAČUN, sve joj je naplatio, pa čak i TOST koji je pojela kod njega!
12:20 Dom i saveti Obradujete vaše NAJMLAĐE sa novogodišnjim KEKSIĆIMA: Lako se spremaju i još BRŽE jedu, cela porodica će biti ODUŠEVLJENA!
13:00 Horoskop Ova tri horoskopska znaka čeka ostvarenje ŽELJA u januaru 2023. godine: Zvezde su na njihovoj strani, SREĆNA im je naklonjena!
21:30 Ispovesti Ona ima 76 godina a on 19 i objavili su da čekaju prvu BEBU: 88 MILIONA ljudi pogledalo video gde je PROSI a sada su svi ZGROŽENI istinom!
19:30 Poznati "Crpim njegovu MLADOST u noćima": Slavna glumica u vezi sa 20 MLAĐIM muškarcem i SIJA kao nikada do sad!
09:53 Ispovesti Moj SUPRUG je čudno reagovao na SESTRINU objavu TRUDNOĆE: Molim vas pomozite, zbog ove stvari ne znam šta da radim
07:40 Dom i saveti Dohvatite teško dostupna mesta: Pre nego što počnete sa čišćenjem, umotajte OFINGER krpom
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 27. novembar: Ovna čekaju važni zadaci, Lav uživa u ljubavi, a evo šta čeka ostale
18:49 Ispovesti "Nešto najgore što je mogao da izgovori": Vratila se sva istraumirana sa prvog dejta, svi kažu da je trebalo da se pokupi i ode
18:23 Poznati Ovo niko nikada ne bi oprostio: Ono što je kraljevska porodica priredila Hariju bilo je nezamislivo okrutno