21:45 Dom i saveti Pametan trik koji svako treba da zna: Stavite tabletu za pranje sudova u TUŠ kabinu, efekat će vas ODUŠEVITI
17:30 Lepota i Moda Bolja od KUPOVNE, napravite je sami: Lekovita maska od pirinča usporava starenje lica
16:20 Porodica Šta ste prvo ugledali na FOTOGRAFIJI? Brzi test ličnosti otkriva da li ste NEZAVISNI ili veoma TVRDOGLAVI
11:32 Dom i saveti Devojka dala ODGOVOR na večito pitanje: Na ovaj način ćete da SPREČITE da žica ispada iz BRUSHALTERA
18:00 Ispovesti "Žena je ženi najveći NAPRIJATELJ": Postale smo LJUBORMONE i PAKOSNE jedna prema drugoj, vreme je da stavimo TAČKU na tu idealogiju!
16:50 Ispovesti Žene šta radite sa FILTERIMA? Muškrac POBESNEO nakon SASTANKA- "NJENE FOTOGRAFIJE su obična PREVARA"
13:30 Porodica "Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!
13:00 Poznati Kara Delevinj se OFARBALA u OVU boju i izgleda kao MILION DOLARA: Nijansa koja pristaje svima ponovo je TREND broj jedan, žene su načisto POLUDELE za njom!
10:50 Ispovesti "Predebela si za ovo mesto": Julijani OTKAZALI LET nakon što su videli da ima višak kilograma!
10:10 Poznati Džulija Roberts pokazala decu jer su napunili 18 godina: Dugo ih je čuvala i krila ali sada je PONOSNA i ima OVO da kaže
18:30 Ispovesti Psihoterapeutkinja na TikToku otkrila nezgodne situacije sa sesija: Sada se PLAŠIM da idem na terapiju
10:25 Poznati Ona je najpoznatija LJUBAVNICA u fudbalu: Prevarila je MUŽA sa njegovim kolegom i PRIJATELJEM za kojeg se PREUDALA ali on sada VARA nju!
18:23 Poznati Ovo niko nikada ne bi oprostio: Ono što je kraljevska porodica priredila Hariju bilo je nezamislivo okrutno
17:51 Lepota i Moda Rupica na grickalici za nokte nije beskorisna: Sada ćete saznati čemu ona zapravo služi, ovo sigurno niste znali
17:28 Poznati Najveći strah Viktorije Bekam: Evo zašto se žena proslavljenog sportiste retko smeje na fotografijama, a nikada nećete pogoditi razlog
17:05 Zdravlje Osam bakterija preti da postane najveća pošast na svetu: Već su tu, a lekovi gotovo ne deluju
16:42 Poznati Arijana Grande dobila bezobrazan zahtev: Režiser je tražio samo jednu stvar od zvezde, a ona je odgovorila na ovaj način
16:20 Dom i saveti Šta je stvarno u njima? Analizirao 25 seruma koji smanjuju bore, zatežu kožu, rezultati šokantni