16:40 Dom i saveti Zamislite ŽELJU za Novu godinu: Ispratite ova ČETIRI koraka pre ponoći i ona će se OSTVARITI!
12:15 Dom i saveti Ovo je NAJJEDNOSTAVNIJA slana torta: Pravi se za svega 20 minuta, a toliko je SOČNA da se topi u ustima!
11:15 Poznati Kim Kardašijan promenila BOJU kose i ZASIJALA: Ova SVETLUCAVA haljina je oborila sve REKORDE, u njoj izgleda kao KRALJICA!
10:19 Porodica Za slavu je dobila VINO kao poklon, a kada je htela da ga popije, usledio je ŠOK: Pomirisala je ČEP i shvatila da se o čemu je zapravo reč
22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
17:25 Porodica Da li znate šta je ZAKON OGLEDALA? Ono što nam najviše SMETA kod drugih, često je projekcija nas samih!
16:30 Ispovesti Nekada je bila žrtva vršnjačkog NASILJA a sada svetski POZNATA: "Toliko su me MALTRETIRALI fizički i emocionalno da sam jedva ŽIVA ostala"
14:50 Dom i saveti Ovo su TRIKOVI profesionalnih kuvara: Jedino na ovaj način vam meso nikada neće biti GUMENO i TVRDO već toliko sočno da se TOPI u ustima!
10:11 Poznati Pogledajte šta je Georgina Rodrigez kupila Kristijanu Ronaldu za Božić: Sada zarađuje MILIONE mimo njega, nije se ŠTEDELA!
15:29 Lepota i Moda Kejt Vinslet razbila sve MITOVE o lepoti: Ne sanjajte više o HOLIVUDSKOM izgledu, OVO je prava istina o svemu!
13:50 Dom i saveti Ovo je originalni recept za RUSKU salatu: Nema veze sa onim što ste navikli da pravite za Božić i Novu godinu!
10:30 Dom i saveti Ovaj CVET morate da imate za vreme BOŽIĆA: Unosi RADOST, a na OVAJ način će cvetati tokom hladnih zimskih dana!
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama