15:00 Lepota i Moda Ova frizura će DOMINIRATI u 2023. godini: Vreme je za PROMENU a sa njom nećete pogrešiti!
19:26 Ispovesti Žena se ČETIRI godine pretvarala da je MUŠKARAC: Ima troje dece, prodala je BUBREG, a njena priča je razlog zašto je proglašena za MAJKU GODINE
16:33 Ispovesti Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"
09:00 Lepota i Moda Vaš oblik OBRVA govori o vama više nego što možete da zamislite: Samo JAKE ličnosti imaju baš OVAKVE
09:00 Dom i saveti Evo kako da od BANANINE kore napravite ĐUBRIVO za biljke: Cveće će CVETATI kao nikad do sada, ovaj recept zlata vredi!
09:00 Dom i saveti Za doručak napravite OVE slane palačinke: Ispržiće se nikad brže zbog JEDNOG sastojka koji se dodaje u testo!
21:50 Poznati Doktori su tvrdili da postoji samo TRI odsto šanse da zatrudni: Poznata PLAVUŠA nije odustala te je ostala trudna u 54. godini uz pomoć OVE metode!
21:48 Poznati Peletove ljubavne AFERE koje su tresle SVET: Prevario je ženu sa služavkom koja mu je rodila dete, a onda je usledio ŠOK obrt!
20:50 Poznati Sofija Vergara sve RASPAMETILA kako izgleda u 50. godini: Instagram je IZGOREO od lajkova na OVOJ njenoj fotografiji!
09:50 Porodica Ovu hranu MORATE da izbegavate u trudnoći: Možete ozbiljno ugroziti vaše i bebino zdravlje
07:50 Lepota i Moda Žrtva lošeg FRIZERA: Devojka je sa suzama u očima pokazala svoju "novu" frizuru - "Šta je ovo? Ne znam šta da radim"
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama