09:34 Zdravlje Da li vam se zavrti u glavi nakon što ustanete? Doktor objasnio zašto se to dešava na koju podmuklu bolest to može da ukaže
09:00 Lepota i Moda Maska od ova DVA sastojka rešava problem suvog lica: Ispucala i gruba koža više neće biti vaš problem, biće će BLISTATI i tokom zimskih dana
08:50 Dom i saveti Kako se pravilno skladišti PARADAJZ? Evo gde je potrebno da ga držite pre nego što ga u frižider stavite
22:30 Porodica Brzi test INTELIGENCIJE: Odgovorite samo TRI pitanja, 83 odsto ljudi se PREVARI iako misle da je prelako!
22:00 Lepota i Moda Ovo je JEDINI lek za ispucale usne: Prestanite da bacate pare na BALZAME i kreme, potrebna su vam samo DVA sastojka za njihovu hidrataciju!
20:30 Ispovesti Nakon što je popunila usne FILEROM, svaki put kada se prehladi, dešava se OVO: "Kajem se što sam ih uradila, kad bih samo mogla da vratim vreme"
19:30 Poznati Dženifer Lopez u "GOLOJ" haljini podelila SVET: Mnogi su oduševljeni dok drugi navode da je to najveći modni PROMAŠAJ ikad!
18:30 Poznati Georgina Rodrigez u OVOM izdanju je doslovno prekršila ZAKON: Pravilo u Saudijskoj Arabiji ne dozvoljava takvo oblačenje, ponovo je na meti KRITIKA!
18:00 Lepota i Moda Evo kako da za 0 dinara od satenske KOŠULJE napravite svečanu bluzu u samo DVA koraka
17:30 Ispovesti Devojka je umrla dve nedelje pre svog venčanja: Nakon smrti, njen verenik je pronašao NEŠTO u njenom telefonu što ga je totalno SLOMILO!
15:47 Dom i saveti Baka Vera nam je otkrila sjajan TRIK: Ako želite da vam PEŠKIRI budu mekani, poslušajte njen savet
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama