18:00 Horoskop Veliki NOVČANI horoskop za FEBRUAR: Jednom znaku se otvara ŠANSA koju ne sme da propusti, dok dva neće znati kako da se pokupe od DUGOVA!
16:00 Ispovesti Bili u vezi tri meseca a ona ni jednog trenutka nije posumljala na OVO: Otkrila je njegovu TAJNU kada je malo bolje pogledala njihovu fotografiju
15:15 Poznati Melani je bila ŽRTVA vrnjačkog nasilja zbog svog IZGLEDA: Danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH modela koja PRKOSI standardima lepote!
14:15 Porodica Na OVAJ način možete da uštedite i do 10.00 evra godišnje: Autorka trika nas UPOZORAVA na ZAMKE trošenja i tvrdi da jedino ovako možemo imati NOVAC!
13:15 Ispovesti Operite ruke ČOKOLADOM za "samo" 180 evra: Ovaj video je pogledalo više od deset MILIONA ljudi i svi se pitaju ZAŠTO to rade
12:15 Zdravlje " Smršala sam oko 2,5 kg, ali sam počela da nosim pantalone i do tri broja manje": Mislila je da ima problem sa VIŠKOM kilograma, ali se ispostavilo se da je o OVOME reč
11:15 Lepota i Moda Ove cipele će biti glavni TREND na proleće: Mnogi ih MRZE, ali one sada drugačije izgledaju i moći će da se kupe za manje od 3.000 dinara!
10:30 Poznati Viktorija Bekam tvrdi da na ovom snimku nema trunku ŠMINKE: "Pa ona misli da smo GLUPI i SLEPI"
09:30 Lepota i Moda Ovaj jednostavan TRIK, rešiće vas NADUTOG lica: Ne košta ništa, a odmah ujutru ćete biti SVEŽIJE i lepše!
09:00 Horoskop Saberite sve BROJEVE i saznajte da li je to prava osoba za vas: Numerologija otkriva idealnog muža po datumu rođenja
08:34 Zdravlje Nagla promena TEMERATURE povećava rizik od TROMBA: Lekari su otkrili JEDINI način da se zaštitimo i smanjimo rizik!
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama