15:12 Lepota i Moda Dizajnerska tašna koja košta 60 evra: Mala je i PRAKTIČNA, a bila je ZAŠTITNI znak dama sa stilom početkom DVEHILJADITIH
09:00 Ispovesti Muž je pokušao da napravi šalu sa ženom ali nije očekivao OVAKVU reakciju: Sela je na pod i krenula da PLAČE, svi su ga OSUDILI u komentarima!
22:00 Ispovesti "Lepota je PROKLETSTVO, niko me ne shvata ozbiljno": Zakazala običan pregled kod DOKTORA, a on joj je OVO odgovorio
21:00 Poznati Kortni je nekada bila među OMILJENIM glumica, a danas se uništila od BOTOKSA: "Kajem se, mislila sam da je IZGLED najbitniji"
19:00 Dom i saveti Ako hoćete da vam NOVAC ulazi u dom, OVO cveće izbacite: Veruje se da donosi NESREĆU i loše finansije
17:30 Lepota i Moda Niko ne može da veruje kako ona izgleda bez ŠMINKE: "Treba zakonom ZABRANITI upoznavanje preko instagrama"
15:30 Porodica Feng šui majstori su otkrili kako da prizovemo ROMANTIČNU vezu: Najbitnije stavka je OVA, bez nje ništa neće ići kako treba
14:50 Dom i saveti Ovo najbolji TRIK za čišćenje kade: Uštedećete novac jer OVO sredstvo sigurno već imate u kući
13:41 Ispovesti Ona je najmlađa dobitnica LUTRIJE: " Volela ih da nikada nisam dobila te pare, svoju pobedu ne bih poželela ni najgorem neprijatelju"
11:55 Porodica "Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari
11:00 Poznati Bivša STJUARDESA otkrila kako se slavni ponašaju u avionu: Kim Kardašija je išla BOSA u toalet, a ONA nije ništa pojela ni popila tokom sedam sati leta
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:38 Ispovesti Preljuba javno otkrivena: Saznale da su u vezi sa istim dečkom, a onda je usledila prava ljubavna drama