14:40 Dom i saveti Napravite sami sredstvo za uklanjanje MASNOĆE: Uz pomoć ova ČETIRI sastojka vaša kuća će blistati
15:30 Porodica Popravit vaš BRAK ili vezu ovim jednostavnim PRAVILOM: "2-2-2" je TRIK za koji se tarapeuti kunu da funkcioniše!
15:00 Porodica Deka je ovim videom OSVOJIO srca širom sveta: Unuka ga TAJNO snimila, a ono što je uradio NASMEJAĆE vas do suza! (VIDEO)
12:50 Poznati Melanija Tramp u šestoj deceniji i dalje ima svoju DEVOJAČKU liniju: Ne drži dijete, ali se OVIH pravila strogo pridržava!
12:00 Ispovesti Devojku su VRATILI kući sa posla zbog NEPRIKLADNE odeće: Ona je bila ZAKOPČANA do grla i nikome nije JASNO zašto su to uradili
10:50 Zdravlje Nakon 45. godine svi treba da obrate pažnju na krvni PRITISAK: Dr Zdravković objasnila gde pravimo GREŠKE i kada je ALARM da nešto nije u redu!
10:15 Poznati Nova FATALNA devojka Holivuda je ONA: Imala je svoj momenat u CRVENOJ haljini o kojoj sada svi PRIČAJU, pogledajte zašto
09:42 Poznati Kajli Džener progovorila o postporođajnoj DEPRESIJI: "Mislila sam da nikada neće proći, bilo mi je PRETEŠKO"
22:00 Ispovesti Devojka otišla na BRAZILSKO podizanje zadnjice pa doživela UŽAS: "Sve se zagnojilo, skoro sam UMRLA"
21:00 Zdravlje Ove svakodnevne NAVIKE pojačavaju menstualne BOLOVE: Niste ni svesni da tako POGORŠAVATE sve, ipak JEDNA stvar može da pomogne!
20:30 Ispovesti Oproštajno pismo SUPRUGA čija je žena umrla od raka, sve je RASPLAKALO: "Bila je NAJSNAŽNJA osoba na svetu, nedostaješ kao prvog dana"
12:31 Poznati Megan Foks prvi put u javnosti pokazala trudnički stomak: Nakon spontanog pobačaja, glumicu ponovo "ogrejalo sunce"
12:20 Horoskop Numerološka prognoza za decembar: Tri broja konačno se rešavaju velike muke, imaće više para, a manje problema
12:14 Dom i saveti Ovaj vitamin može da spusti krvni pritisak: Jedna doza dnevno smanjuje rizik od moždanog udara, demencije i srčanog udara
12:10 Porodica Tokom praznika mnogi ignorišu probleme u vezi: Evo o čemu se zapravo radi, proverite da li ste i vi među njima
11:51 Dom i saveti Zimi osušite veš za tren: Zaboravite na čekanje, vlagu i visoke račune za struju uz ovaj sjajan trik
11:49 Poznati 7 puta dnevno jede ove namirnice, održavaju joj previtku liniju: Jelovnik Melanije Tramp rigorozan, tera i Trampa na isto, on odbija