15:15 Poznati Najlepša žena na SVETU, proslavila je 57. rođendan: "Zahvalna sam što sam još jednu godinu PREŽIVELA"
12:00 Poznati Anđelina je stajlingom oborila sve s nogu: Prošetala u OVOM kaputu i oduševila MINIMALIZMOM, mi smo našli sličan po OVOJ ceni!
11:48 Ispovesti Šta je Srpkinjama NEODOLJIVO na muškarcu, a na šta padaju FRAJERI? Žene su JEDNOGLASNE oko jedne stvari, a to nije BICEPS
10:07 Poznati Sajsi MC rekla šta misli o današnjem RODITELJSTVU: " Sada se oko svega FOLOZOFIRA, detetu neću da pružim sve"
18:30 Dom i saveti Stavila je kockice leda na tepih i rešila se jednog problema: "Ovo je neverovatno, kako do sada nisam znala"
19:30 Poznati Sahranio je PRIJATELJA pa mu je MAZNUO ženu: Ova lepa dama se NE ODVAJA od Bil Gejtsa, Paula i on su već GODINU dana u tajnoj vezi
09:30 Lepota i Moda Lice vam se u ovo doba godine SUŠI više nego ikada? Maska od samo DVA sastojka vratiće vam SJAJ i svežinu!
22:00 Ispovesti Stala je na VAGU u kupatilu svog dečka i doživela BLAM: " Da sam znala za OVO, nikada se ne bih usudila"
21:35 Porodica Genijalnost ovog TATE oduševila je mnoge: Kada je čuo da mu je žena TRUDNA odlučio je da napravi OVO i tek posle sedam godina otkrije šta je
21:00 Lepota i Moda Štikle kakve u životu niste videli: Dizajnerka je pomerila sve GRANICE, da li je ovo buduća MODA? (VIDEO)
20:30 Porodica Jesenia je bila u podmukloj TRUDNOĆI kada je pijani vozač sleteo pravo na nju: Ona nije preživela ali se ipak desilo ČUDO
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za NEDELJU, 19. februar: Ovnovi, vreme je za ODMOR, Vodolije zakomplikovali ste sebi LJUBAV!
11:24 Poznati Slavni snagator pobedio opaku bolest: Smrt mu "kucala na vrata", a sada glumac slavi život
11:19 Horoskop Čuveni astrolog tvrdi: 2025. godine najviše sreće i uspeha imaće rođeni u ova 3 znaka Zodijaka
11:14 Dom i saveti Električar Bojan otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji
11:02 Lepota i Moda Osećate se izgubljeno u svojim 40-50-im? Evo 3 saveta da se vratite na pravi put
10:44 Dom i saveti Kada vozite po kiši, ovaj proizvod će vas doslovno spasiti: Jeftino je, košta oko 100 dinara, a zlata vredi svakom za volanom
10:17 Dom i saveti Evo koji hranu treba da spremite baš za Novu godinu: Pišite već spisak, donosi sreću i blagostanje ako je 31. imate na stolu