18:49 Porodica Boris Džonson postaje TATA u 57. godini: Evo koji su naši MUŠKARCI dobili decu u ŠESTOJ DECENIJI, a jedan čak u OSMOJ
08:00 Porodica Ovo je NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA koju ćete danas videti: Evo zašto je ova BEBA okružena ŠPRICEVIMA
09:54 Lepota i Moda Ostala u ŠOKU pošto ju je komšija krišom slikao u BIKINIJU: "Upozorio sam je da se ponaša NEPRIMERNO, pa su mi rekli da sam ČUDAN"
14:13 Ispovesti Udala se i sama BIRALA MUŽA, sad nema šta da traži u PORODIČNOJ KUĆI, može samo kafu da popije
11:23 Lepota i Moda Kači fotke u BIKINIJU i dobija UŽASNE poruke: Zbog OVE SLIKE govore joj da je ODVRATNA, evo kako im je ODGOVORILA
12:29 Poznati Demi Mur izgleda kao MILION DOLARA, ali kada joj vidite sve TRI ĆERKE, odmah će vam biti jasno od koga su nasledile STAS I lepotu
12:33 Zdravlje Korona nije izgovor da preskočite sistematski: Redovni pregledi kod lekara vam mogu spasiti život!
11:39 Porodica Podmukle bolesti vas neće zaobići samo zato što je korona: Da li redovno obavljate lekarske preglede?
11:13 Porodica "Žene su ljubomorne jedna na drugu" 4 GLUPA MITA o ženama u koje muškarci i dan danas VERUJU
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli