17:51 Ispovesti Niko joj ne veruje da je MLADA, tvrde da SIGURNO ima 50 godina, a možda i VIŠE: Konačno joj je PALA KLAPA pa je hejterima poručila OVO
18:50 Ispovesti Govorio je za sebe da je najdragocenija stvar koju imam: Razvela sam se od NAJIDIVNIJEG čoveka na svetu! Da li biste vi trpele OVO?
20:41 Ispovesti Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
16:49 Ispovesti "On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo": Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA
15:35 Porodica Venesa oblači TRUDNICE kao Diznijeve princeze i pravi ČAROBNE fotke: "Sve je počelo kada mi je jedna mušterija rekla da joj se ćerka zove Bela"
16:08 Ispovesti Tviter i dalje BRUJI posle ovih izjava: Muškarci otkrili ŠTA MISLE o devojkama koje se PRVE javljaju
08:30 Porodica Zbog ovoga će vaš muškarac pobeći glavom bez obzira: Ovo su četiri stavke koje morate da izbegavate
08:00 Zdravlje "Idite na pregled jednom godišnje": Ova mlada žena nije obraćala pažnju na ovaj MLADEŽ i sada umire od raka
20:06 Ispovesti Odgajana bez majke, sa BOLESNIM ocem u JEZIVIM uslovima: Nije htela da bude sluškinja muškarcima, pa je pobegla bez obzira na sve!
08:17 Lepota i Moda Ovo je Indijka koja nam je pokazala drevne indijske trikove da vaša kosa bude DUŽA, LEPŠA, SJAJNIJA i GUŠĆA
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda
21:01 Dom i saveti Deo frižidera koji svi zaboravljamo: Mora da se čisti na svakih 6 meseci, a postupak je čas posla