20:46 Porodica Oko za oko, zub za zub: Ovako je rešila da se OSVETI mužu koji "zaboravlja" da spusti DASKU na šolji
20:43 Ispovesti "Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI
18:14 Porodica Veterinar Dejan objašnjava kakvi su ŠARPLANINCI i zašto je pas IZUJEDAO do SMRTI ženu iz Kragujevca: Oni jesu NEPOVERLJIVI ali slušaju samo JEDNOG GAZDU
18:12 Ispovesti Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
19:20 Ispovesti Posle ČETIRI godine konačno ga je uhvatila u LAŽI i razotkrila veliku TAJNU: "Imamo zajedničkog sin koji izgleda NIKADA neće upoznati baku i deku"
22:02 Lepota i Moda Uz ovih SEDAM navika neće vam biti potreban ELIKSIR ŽIVOTA: Evo kako možete da "usporite" STARENJE
17:51 Ispovesti Niko joj ne veruje da je MLADA, tvrde da SIGURNO ima 50 godina, a možda i VIŠE: Konačno joj je PALA KLAPA pa je hejterima poručila OVO
18:50 Ispovesti Govorio je za sebe da je najdragocenija stvar koju imam: Razvela sam se od NAJIDIVNIJEG čoveka na svetu! Da li biste vi trpele OVO?
20:41 Ispovesti Zbog njegove GROZNE NAVIKE pala je u DEPRESIJU: "Muž me stalno prekida kad pričam, želim da pitam lekara za antidepresive"
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi