11:20 Lepota i Moda Ovakve haljine su se nosile pre 30 godina: Kendal Džener je želela da privuče pažnju ogrlicom, a svi komentarišu njenu oblak haljinu
12:50 Ispovesti Ona je dvojnica Kajli Džener: Optužuju je da je skupo platila za ovakav izgled, sličnost je neverovatna
15:02 Poznati Kajli Džener ima novog dečka i definitivno su najčudniji spoj: Holivudski šmeker zaveo rijaliti zvezdu, zbog njega ima stalno osmeh na licu
15:17 Poznati Kajli Džener ponovo diktira modne trendove: Na Nedelji mode u Parizu ponela dve kombinacije, ne zna se koja je lepša
21:30 Poznati "Sa 25 godina ima lice kao BABA": Toliko je puta išla pod nož da je pitanje da li samu sebe PREPOZNAJE
22:00 Lepota i Moda Trik za KRUPNIJE OČI: Kajli Džener otkrila caku zbog koje ima zavodljiv i senzualan pogled!
19:30 Poznati Smuvala je najvećeg HOLIVUDSKOG zavodnika: Žene ne mogu da mu odole, a ona je omražena zbog jedne stvari
13:30 Lepota i Moda Našminkajte se kao Kajli Džener: Korak po KORAK do efekata koji je toliko PRIRODAN, a u ovome je TAJNA!
09:42 Poznati Kajli Džener progovorila o postporođajnoj DEPRESIJI: "Mislila sam da nikada neće proći, bilo mi je PRETEŠKO"
10:10 Poznati "Plakala sam i ČUPALA KOSU": Kajli Džener je pričala o NAJBOLNIJEM iskustvu u životu, nakon porođaja je prolazila kroz PAKAO
14:15 Lepota i Moda Kajli Džener se pojavila sa GLAVOM LAVA: Prošetala bez blama u NAJBIZARNIJOJ haljini na svetu, o ovome će se godinama pričati
10:28 Horoskop Pun Mesec u Blizancima nastupa 15. decembra, poslednji je za ovu godinu: 4 znaka posebno pogođene položajem planeta, jednu šansu obavezno mora da iskoriste
10:03 Zdravlje Glava vam puca, gušite se od stresa: Vratite se prirodnom ritmu uz pomoć 5 jednostavnih metoda
09:37 Lepota i Moda Niko ne voli podočnjake: Evo kako da ih se rešite u 3 koraka, lice će automatski da vam zablista
09:11 Ispovesti Nije ni slutila da će ovde naći svog biološkog oca: Dugo je tragala za ,,pravim" roditeljima, a tata joj bukvalno bio pred nosom
08:42 Porodica „Srce mi je slomila“: Baka Mirjana sa 99 godina zaigrala od sreće, a razlog je rasplakao celu Srbiju!
08:15 Lepota i Moda Bićete zategnute kao praćke do Nove godine: Uz ove trikove nema puno odricanja, a izgledaćete kao kraljice u najluđoj noći!