11:07 Poznati Njena najbolja prijateljica se ljubila sa sestrinim mužem, ali joj je izgleda oprostila? Kajli Džener se snimila sa bivšom drugaricom, srušila internet
13:01 Lepota i Moda Kajli Džener neprepoznatljiva: Ponovo promenila boju kose, izgleda kao tinejdžerka, totalno se transformisala!
11:53 Lepota i Moda Kajli Džener ponovo zavodi: Pozirala u kupaćem kostimu iz snova, muškarci uzdišu, a žene potrčale da nabave ovaj model!
19:58 Lepota i Moda Kajli Džener ne ume da stari: Objavila provokativne fotke u bikiniju koje još niste videli, zapalila internet vrelim telom!
19:43 Poznati Kajli Džener konačno prekinula tišinu: Progovorila je o vezi sa lepim glumcem, a onda se nadovezala i njena mama
10:17 Poznati Šuškalo se da je slavna milijarderka "šutnula" mladog glumca: Sada su viđeni zajedno, a prizor sve govori
19:57 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka: Kajli Džener se pojavila u provokativnoj haljini u Parizu, zanosne obline su bile u prvom planu
12:29 Poznati Kajli Džener u suzama: Nije mogla da podnese zle komentare o svom izgledu, jedan je definitivno bio najgori
18:39 Poznati Više se ne krije iza široke odeće: Kajli Džener raskrinkana, ovo je prava istina o trudnoći
11:45 Poznati Kajli Džener pokazala zanosnu figuru: Njene fotke u toplesu izazvale su zemljotres na mrežama
14:39 Poznati Objavila fotku pa brže bolje obrisala: Kajli Džener podstakla glasine da je trudna, mreže se usijale
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!