Ma kakva Bijonse kad je tu Kajli: Glumac Timoti Šalame priznao da mu je bilo preteško da se koncentriše na koncert pored rijaliti zvezde

Olja Jelić Vesti 21.12.2023 16:23 0

Timoti Šalame priznao je da mu je bilo „teško biti prisutan“ na koncertu Bijonse dok se prepuštao vrućem poljupcu sa Kajli Džener.

Timoti i Kajli

Profimedia

Timoti Šalame priznao je da mu je bilo „teško biti prisutan“ na koncertu Bijonse dok se prepuštao vrućem poljupcu sa Kajli Džener. Nakon što su ih mesecima pratile glasine o tome da su u vezi, par je svoju romansu potvrdio pred publikom na koncertu Bijonse u septembru. 

Činilo se da Kajli i Timoti imaju oči samo jedno za drugo dok su se strastveno ljubili. U intervjuu za MTV su Timotija pitali o najdražem koncertu ove godina nije mogao da se seti da je bio na ijednom, pa se onda setio svog viralnog trenutka sa Kajli na Bijonsinom koncertu. 

Nasmejao se sramežljivo i rekao da je koncert bio „odličan“, ali da je „bilo teško biti prisutan“.

Kajli i Timotija povezuju od aprila ove godine, a oboje su se suzdržavali od izjava o svom odnosu.

Kajlina majka Kris Džener je nagovestila na Instagramu njihov odnos jer je podržala Timotija kad je nastupao na Saturday Night Liveu.

„Večeras uključite SNL!“, napisala je tada Kris.

Izvor za People potvrdio je da Kajli Timotija zove svojim dečkom. Rijaliti zvezda ima ćerku Stormi i sina Airea s bivšim partnerom, reperom Travisom Skotom. Par je raskinuo 2022. godine. Kad se sin Aire rodio u februaru 2022. ime mu je bilo Vulf Žakes Vebster, prema Travisu kojem je pravo ime Žakes Vebster. Nedugo nakon toga, šokirala je fanove kad je otkrila da se njihov sin više ne zove tako.

„Naš sin se ne zove Vulf više. Ne osećam da je to on. Ht+eli smo da ovo podelimo jer vidimo Vulf svuda“, napisala je tada Kajli na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading