21:30 Poznati "Sa 25 godina ima lice kao BABA": Toliko je puta išla pod nož da je pitanje da li samu sebe PREPOZNAJE
22:00 Lepota i Moda Trik za KRUPNIJE OČI: Kajli Džener otkrila caku zbog koje ima zavodljiv i senzualan pogled!
19:30 Poznati Smuvala je najvećeg HOLIVUDSKOG zavodnika: Žene ne mogu da mu odole, a ona je omražena zbog jedne stvari
13:30 Lepota i Moda Našminkajte se kao Kajli Džener: Korak po KORAK do efekata koji je toliko PRIRODAN, a u ovome je TAJNA!
09:42 Poznati Kajli Džener progovorila o postporođajnoj DEPRESIJI: "Mislila sam da nikada neće proći, bilo mi je PRETEŠKO"
10:10 Poznati "Plakala sam i ČUPALA KOSU": Kajli Džener je pričala o NAJBOLNIJEM iskustvu u životu, nakon porođaja je prolazila kroz PAKAO
14:15 Lepota i Moda Kajli Džener se pojavila sa GLAVOM LAVA: Prošetala bez blama u NAJBIZARNIJOJ haljini na svetu, o ovome će se godinama pričati
11:30 Lepota i Moda Najbizarniji MODNI trend na samom početku godine: Nećete moći da verujete šta poznate ličnosti nose umesto PANTALONA
21:00 Poznati Kajli Džener ponovo ŠOKIRALA stajlingom: Kombinezon ceo u RUPICAMA a donji veš je ZABORAVILA da obuče!
13:36 Poznati Kajli Džener DOMINIRALA na crvenom tepihu: Ovo je HALJINA o kojoj će se godinama PRIČATI, a detalj na njoj će se upisati u ISTORIJU!
18:03 Lepota i Moda Niko NE veruje da je Kim ostala u SENCI svojih sestara: Svi modni kritičari su bili ŠOKIRANI, a ko je prema VAMA najbolje obučen?
08:35 Lepota i Moda Sve o Met Gali 2025: Bliži se najveći modni događaj ikada, a evo koje zvezde ćemo gledati ove godine
08:02 Dom i saveti Stavite ovo u vodu dok kuvate pirinač: Biće savršeno rastresit i više se nikad neće lepiti za šerpu
07:43 Horoskop 2 znaka Zodijaka 30. aprila 2025. godine imaju povoljan dan za privlačenje sreće i obilja: Evo ko treba da iskoristiti ovu priliku
22:00 Dom i saveti Ubacite ovu smesu u rernu, masnoća se sama odvaja: Ujutru je samo prebrišite, sijaće se kao da je nikada pre niste koristili
21:28 Lepota i Moda Prošle godine su bile najpopularnije, a biće i 2025: Evo ih baletanke zbog kojih se žene otimaju u prodavnicama, u ovaj poseban detalj su se zaljubile
21:01 Dom i saveti Kako da vam božur procveta kao nikada do sada? Obavezno ga prihranite ovim, ali pazite, jednu star nikako ne voli