13:50 Poznati Kajli Džener malo toga prepustila mašti: U koži od glave do pete, milijarderka predstavila svoj novi brend
16:52 Poznati Povratak u "King Kajli" eru: Mlada milijarderka najavila novi modni brend, cene će oduševiti i žene Balkana!
22:00 Poznati "Te noći sam plakala pod tušem": Mega poznata zvezda rijalitija sada i zvanično promenila ime sina, prisetila se velike greške, poremetili je hormoni
13:00 Poznati Kajli Džener šokirala javnost: Podelila skandaloznu sliku, pa je vrlo brzo obrisala, ali su pratioci bili brži
21:15 Poznati Kajli Džener zasijala na Nedelji mode u Parizu: Haljina je čista desetka, ali se svi pitaju šta je ovo obula?
13:11 Lepota i Moda Ko je novi dečko Kalji Džener? Glumac je i sigurno ga znate iz ovog holivudskog hita
18:19 Poznati Važi za drsku i bahatu osobu koja ponižava osoblje: Kajli Džener je najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac
19:08 Lepota i Moda Viralni trend na mrežama podseća da je starenje prirodni proces: Nisu mu odolele ni Hejli Biber i Kajli Džener
11:47 Poznati Kajli Džener strahuje da će ćerka poći njenim stopama: Konačno priznala šta je korigovala na telu i uputila važnu poruku
21:30 Poznati Kajli Džener donela drastičnu odluku, više ne želi da se fotošopira: "Prošla sam kroz tu fazu"
11:31 Lepota i Moda Nakon glave lava na haljini, sad šeta u "očerupanim" sandalama: Kajli Džener ponovo razapeli, ali ovoga puta zbog obuće
10:28 Horoskop Pun Mesec u Blizancima nastupa 15. decembra, poslednji je za ovu godinu: 4 znaka posebno pogođene položajem planeta, jednu šansu obavezno mora da iskoriste
10:03 Zdravlje Glava vam puca, gušite se od stresa: Vratite se prirodnom ritmu uz pomoć 5 jednostavnih metoda
09:37 Lepota i Moda Niko ne voli podočnjake: Evo kako da ih se rešite u 3 koraka, lice će automatski da vam zablista
09:11 Ispovesti Nije ni slutila da će ovde naći svog biološkog oca: Dugo je tragala za ,,pravim" roditeljima, a tata joj bukvalno bio pred nosom
08:42 Porodica „Srce mi je slomila“: Baka Mirjana sa 99 godina zaigrala od sreće, a razlog je rasplakao celu Srbiju!
08:15 Lepota i Moda Bićete zategnute kao praćke do Nove godine: Uz ove trikove nema puno odricanja, a izgledaćete kao kraljice u najluđoj noći!