21:06 Poznati Džabe joj svi ti milioni: Ova bogatašica kao da je prokleta, majka joj umrla kada je bila dete, muž je varao, otac iskorišćavao
20:24 Zdravlje Ne radite ovo dok kijate: Zbog greške koju često pravimo, čoveku se stvorila ogromna rupa u dušniku, lekari šokirani!
12:05 Ispovesti Ima spisak želja: Kada su ovoj devojci saopštili da ima neizlečivu bolest, napravila je listu stvari koje će uraditi, jedna kida srce
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
16:33 Ispovesti Razočarao sve devojke: Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik
21:03 Ispovesti Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje
20:21 Ispovesti „Želela sam taj prsten“: Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine
09:35 Ispovesti Nije mogla da veruje: Maja je kupila jaknu u prodavnici polovne odeće, a onda je gurnula ruke u džepove i šokirala se!
16:40 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
16:04 Ispovesti Žena ima srce veliko kao kuća: Usvojila je dete pokojne bivše supruge svog muža iako nije njegovo
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale