21:06 Poznati Džabe joj svi ti milioni: Ova bogatašica kao da je prokleta, majka joj umrla kada je bila dete, muž je varao, otac iskorišćavao
20:24 Zdravlje Ne radite ovo dok kijate: Zbog greške koju često pravimo, čoveku se stvorila ogromna rupa u dušniku, lekari šokirani!
12:05 Ispovesti Ima spisak želja: Kada su ovoj devojci saopštili da ima neizlečivu bolest, napravila je listu stvari koje će uraditi, jedna kida srce
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
16:33 Ispovesti Razočarao sve devojke: Najzgodniji muškarac prekida karijeru modela, jer želi da postane sveštenik
21:03 Ispovesti Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje
20:21 Ispovesti „Želela sam taj prsten“: Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine
09:35 Ispovesti Nije mogla da veruje: Maja je kupila jaknu u prodavnici polovne odeće, a onda je gurnula ruke u džepove i šokirala se!
16:40 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
16:04 Ispovesti Žena ima srce veliko kao kuća: Usvojila je dete pokojne bivše supruge svog muža iako nije njegovo
22:00 Horoskop Vreme je za novi početak: Ova 2 znaka će profitirati u četvrtak, 1. maja, sledi im neviđena transformacija
21:33 Zdravlje Nikako da zaspite? Zbog ove stvari imamo višak energije uveče, a evo šta može da nam pomogne
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe