18:38 Porodica Zbog nje se ceo internet svađa: Devojka (30) napisala 14 razloga zbog kojih ne želi da ima dete
17:48 Porodica Ona ga samo iskorišćava: „Moj tata čeka bebu sa mojom drugaricom, a sve su krili od mene!“
16:35 Porodica To vam ni tinejdžer ne bi priredio: Vlasnici su otišli na vikend i ostavili psa u kući, nećete verovati šta je uradio!
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
09:18 Ispovesti Kad ne znaš strani jezik: Mislio je da njegova tetovaža znači „nema žaljenja“, pa se šokirao kad je čuo istinu
15:04 Porodica Ova svekrva obožava svoju snaju: „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“
13:58 Porodica Devojka nije imala odnose dok se nije udala: „Volela bih da sam ovo znala pre prve bračne noći“
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
14:27 Ispovesti „Doktor mi je rekao da bebe više nema“: Bila je trudna s blizancima, a onda je jedan nestao u stomaku
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi