Ima spisak želja: Kada su ovoj devojci saopštili da ima neizlečivu bolest, napravila je listu stvari koje će uraditi, jedna kida srce

Vesti 12.12.2023 12:05 0

Mlada Britanka je isplanirala da se venča s momkom sa kojim je u vezi od tinejdžerskih dana, da roni sa ajkulama, ali i da nauči da sklopi Rubikovu kocku.

žena

Printscreen/TikTok

Britanka Kler Ksako ima 29 godina. Kada su joj lekari saopštili da ima neizličivi stadijum raka, napravila je listu želja koje planira da uradi, jer do sada nije stigla. Na vrhu spiska su želja da se venča sa svojim verenikom, koga poznaje od 11. godine i da nauči da sklapa Rubikovu kocku. On ju je zaprosio u maju, pošto je saznala da ima neizlečiv rak. Pored toga, na listi želja su ronjenje na Velikom koralnom grebenu u Australiji i vožnja čuvenom Rutom 66 u Sjedinjenim Američkim Državama, piše magazin „People“.

 

@clarexsacco Diagnosed with incurable cancer in my 20s 🎗️ raising awareness and living life to the fullest 💕 #stage4cancer #stage4needsmore #breastcancer ♬ Emotional - Bang Nono

 

- To je spisak stvari koje će me usrećiti i biti mi lepe uspomene - kaže ona.

Kler je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2019. godine, nakon što je otkrila kvržicu u desnoj dojci.

- Verovatno je ta kvržica bila tu dugo... ali zato što sam bila tako mlada, nikada nisam posumnjala na takvo nešto.

Iako je išla na hemoterapiju, rak joj se vratio i metastazirao na pluća i jetru, za šta nema leka. Zato je Kler odlučila da ostvari sve svoje želje. Na TikToku je otvorila nalog na kome objavljuje želje koje ostvaruje i priča o svojoj bolesti.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading