16:43 Porodica Ko je mama, a ko ćerka? Lepe kao lutke, izgledaju kao bliznakinje, ljudi su potpuno zbunjeni
12:47 Ispovesti Svim bolesnima je bio uzor: Preminuo čovek koji je živeo 70 godina u kutiji s čeličnim plućima, a sve vreme radio i pisao knjige!
08:45 Porodica Nekima je romantično, drugi se zgražavaju: Devojka objavila snimak raskošne prosidbe, ali nešto važno nedostaje
09:18 Ispovesti Da li tu postoji dres kod? Trudnicu izbacili iz teretane jer nije bila prikladno obučena
20:28 Porodica Kao u španskoj seriji: „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“
21:12 Porodica „Tako uče biologiju“: Majka ispričala da se kupa s decom, ljudi kažu da zbog toga imaju noćne more
16:47 Porodica Oduševila 8 miliona ljudi! Svaki put kada deka ovo uradi, unuka ima urnebesno smešnu reakciju
12:03 Porodica „Nisam ni znala da sam trudna“: Žena je ustala, spremila se za posao i doživela šok – odjednom se porodila!
12:52 Porodica „Možeš ti i boljeg da nađeš“: Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila?
13:06 Poznati Nije je pozvala ni na svadbu: Mama poznate pevačice preotela dečka svojoj ćerki i udala se za njega!
21:05 Ispovesti Svi su bili šokirani: Kad se rodio, imao je kožu stogodišnjaka, a pogledajte kako izgleda danas
17:46 Ispovesti Bogatašica, a živi u kombiju: Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale