20:15 Ispovesti Ima 102 godine i neće u penziju: „Nikada ne razmišljam o svojim godinama, možda je u tome tajna“
19:22 Ispovesti Njihova ljubav je pobedila sve prepreke: Kako je siromašni vojvoda Mišić uspeo da osvoji srce bogate Nemice
17:15 Ispovesti Ovakvo venčanje niste videli: Nema kolone automobila, ni sirena, a svi svatovi jure mladu!
09:35 Ispovesti Pronašla neodljiv način: Vera ovako šiša i brije muškarce i u salonu joj je uvek gužva!
12:54 Porodica Da li je otac dobro postupio? Dete je besno izašlo iz kola i leglo na beton, a njegov tata je ovako reagovao
16:54 Ispovesti Ostavio je kao u onom vicu: „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“
12:05 Porodica Svadba se pretvorila u pakao: Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog!
13:41 Ispovesti Ona nije očajna domaćica: „Volim da kuvam, radim sve kućne poslove i uvek doterana sačekam muža“
21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
16:42 Porodica „Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana
08:02 Ispovesti Baka od 37 godina izgleda kao devojčica: „Ljudi misle da lažem, ali ja se ponosim svojom porodicom!“
08:46 Porodica Skučeno je, a ne svađaju se: „Živimo u garaži, spavam s mamom, ali mi ne smeta, jer znam da tako dosta uštedimo“
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!