19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. decembar: Bikovima se tvrdoglavost obija o glavu, Lavovi, ne donosite nagle odluke
19:10 Dom i saveti Sipajte u posudu i gledajte čudo: Ova tečnost ubija sve neprijatne mirise u kuhinji, a ima i još mnogo korisnih primena
18:53 Zdravlje Demencija ne prati samo starije: Signal za uzbunu se može javiti u ranim 30-im, prepoznajte simptome na ovaj način
18:35 Porodica "Prošao je test i zapevao serenadu": Za njega postoji samo jedna žena, o tome nema rasprave, osvojio TikTok trend kao niko do sad!
18:14 Ispovesti "Ćerke me ništa ne lažu, sve mi pričaju": Influenserka Aleksandra Golijan podelila je svoj najveći majčinski uspeh
17:50 Dom i saveti Po receptu Marte Stjuart: Božićni punč je sinonim za dobro raspoloženje i ključan deo praznične proslave, evo kako se pravi
17:28 Poznati Boginja svega ikada! Pogodite šta je prioritet broj 1 zvezde filma "Pedeset nijansi siva", mnogi će se poistovetiti
16:45 Dom i saveti Simbol uspeha i boljitka: Prema starom verovanju ukrasite dom ovim bojama i sve će vam ići od ruke
16:23 Lepota i Moda Bronzer je jedan od najvažnijih mejkap proizvoda: Viralan trik za lakše nanošenje će vam uštedeti vreme,a efekat je sjajan
15:58 Poznati Jednostavno i efektno: Bela Hadid prošetala Njujorkom u ležernom izdanju, a njenu torbu poželeće svaka žena
15:35 Poznati Ni ona nije odolela trendu: Kloi Kardašijan oduševila svojom transformacijom, njena boja kose biće apsolutni hit u 202. godini
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju