10:32 Zdravlje Hipohondri žive 5 godina kraće: Preterani strah od bolesti skraćuje život, evo zbog čega
09:58 Dom i saveti JEFTIN I BRZ DOMAĆI SPECIJALITET Gibanica od samo 3 sastojka, sačuvaće novac, a uživaćete u izuzetnom ukusu
08:38 Zdravlje Zdravi jutarnji napici: Tope salo i ubrzavaju mršavljenje, a razbudiće vas bolje od kafe!
08:02 Dom i saveti Gibanica sa sirom: Najbrži recept za starinsku pitu, doručak će biti gotov očas posla!
07:41 Zdravlje Čuveni gastroenterolog sa VMA otkriva: Ako na ovaj način pijemo vodu ugojićemo se, evo kako to izbeći
07:29 Dom i saveti Neće upiti ni kap ulja: Starinski recept za uštipke bez jaja, zbog jednog dodatka imaju savršen ukus
22:00 Porodica Otkrila ženama kako joj to uspeva: Ima 140 kilograma, a zavede svakog muškarca kojeg poželi!
21:19 Porodica „Želim da budem lepa na porođaju“: Dok je imala trudove, ova žena je pila vino, šminkala se i fenirala!
19:56 Zdravlje Grickate iz dosade ili zbog stresa? Evo kako da ne mislite na hranu, a jedan trik će vam baš prijati!
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. decembar: Bik će imati ljubavnu svađu, Lav treba da se čuva kolega na poslu
18:39 Dom i saveti Da li i vi pravite tu grešku? Ovako ćete znati da stavljate previše praška u mašinu, a jedan znak je zdravstveni problem
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa