10:00 Dom i saveti Hit na prazničnoj trpezi: Slatki kuglof sa jabukama je ekstra sočan, a tajni sastojak mu pruža poseban šmek!
09:32 Zdravlje Oni su "krivi" za našu sreću: Zbog ovih hormona se osećamo kao da je svet naš, otkrijte koje aktivnosti stimulišu njihovo lučenje
09:00 Ispovesti "Jedino što mi fali je malo više strpljenja, moraću da poradim na tome": Influenserka Marija Ćalović otkrila šta joj je najveći izazov u roditeljstvu
08:35 Dom i saveti Osmeh na licu od rane zore: Čokoladne prženice provereno popravljaju raspoloženje, obožava ih cela porodica!
08:14 Dom i saveti Vrhunski doručak za celu porodici: Brza, rastresita pita sa sirom i grizom, spremna za pola sata
08:05 Zdravlje Doktor Čubrilo upozorava: Rasol ne sme da se pije čist jer uništava creva - Samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma
07:56 Dom i saveti Ispoštujte običaje vezane za novogodišnju trpezu: Ovo jelo nikako ne spremajte, donosi nesreću
07:21 Zdravlje Niste dovoljno spavali tokom radne nedelje? Evo koliko sna za vikenda može pomoći u sprečavanju srčanih udara
06:49 Zdravlje Naučnici tvrde da su otkrili kako nastaju glavobolje i migrene: Iznenadiće vas uzrok, a nema veze sa glavom
22:00 Lepota i Moda Sve joj boje sjajno stoje: Severina u dobitnoj kombinaciji na fenomenalnom koncertu, raj i za oči i za uši!
21:44 Dom i saveti Mekani peškiri za 10 minuta: Uz najlakši trik će biti kao novi, samo obratite pažnju na jednu stvar
21:20 Lepota i Moda Vlažne maramice mogu biti opasne: Mnogi greše pri upotrebi, rizikuju sopstveno zdravlje svakodnevnom navikom
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju