20:15 Poznati Blejk ili Barbi? Atrakivna "Tračara" u zanosnoj haljini na dodeli prestižnih nagrada, na rukama je imala specijalne detalje
19:52 Lepota i Moda Nosila ga je i princeza Dajana: Nežan, lep i bezvremenski manikir koji je uvek u trendu. a postiže se vrlo lako
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 23. decembar: Škorpije na pragu važne odluke, Bikovi u ljubavnim komplikacijama
19:04 Poznati On je samo Ken: Zgodni dasa Rajan Gosling objavio Božićnu verziju pesme iz filma "Barbi", pridružio mu se i slavni di džej!
18:43 Porodica Brbljivice bebice širom sveta: Ovo su neke od najsmešnijih prvih reči, ne govore svi samo mama i tata!
18:19 Zdravlje Nije vam dan? Evo kako da pobedite negativne emocije i vratite osmeh na lice uz 5 saveta psihologa
17:38 Dom i saveti Rešite se vlage i buđi očas posla: Tajna je samo u 1 namirnici, a svi se kunu da je najefikasniji upijač vode
17:15 Porodica Nikad lepše iznenađenje za mamu: Sin je kupio 114 rolni ukrasnog papira i priredio porodici novogodišnju bajku
16:50 Zdravlje Svaka žena od stila mora imati ovu jaknu: Apsolutni hit zimske sezone, po oceni dizajnera, oduševiće vas
16:23 Poznati "Iznajmio sam park iz filma": Srpski zet Bastijan Švajnštajger otkrio originalan način na koji način je zaprosio Anu Ivanović
15:58 Zdravlje Definitivno je najopasnija krvna grupa; Ako je imate češće se razboljevate, a ima nešto još gore
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto