16:21 Zdravlje Pričanje povećava gornji za 15 podeoka: Evo šta ne smete da radite dok sami merite pritisak ako želite pravi rezultat
15:58 Dom i saveti CAKA KOJA ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Odmrznite meso za 10 minuta uz pomoć kašike šećera
15:23 Ispovesti Zbog ljubavi je sve ostavila i iz Amerike došla u Srbiju: Na svadbi joj je zaova rekla "ne znaš za koga si se udala", nije ni slutila kakav pakao je čeka
14:47 Zdravlje Doktor apeluje da se ne kljukamo vitaminima: Evo koji su suplementi bezvredni, a neki su čak i štetni
14:20 Zdravlje Pritisak i broj otkucaja srca presudni za dug život: Doktor otkriva šta stogodišnjaci rade drugačije od ostalih
13:58 Porodica Moćan trik Sigmunda Frojda: Kada vas neko vređa i ponižava, recite samo jednu reč i zapušićete mu usta
13:35 Dom i saveti Stavila je papir za pečenje na dno rerne: Kad vidite rezultat, odmah ćete uraditi isto
13:06 Zdravlje Stalno su vam hladna stopala? Ovako ćete ih brzo zagrejati i poboljšati cirkulaciju u nogama
12:43 Poznati Šakira prebolela Pikea? Našla je novog dečka, za koga kažu da je potpuno drugačiji od njenog bivšeg muža
12:19 Poznati Sve zasenila nestvarnom lepotom: U seriji Tamara maestralno igra Olgicu, Tominu prvu ženu o kojoj se najmanje zna
11:34 Dom i saveti Često se jede, ali i odlično čisti: Žena je stavila ovo povrće u wc šolju i sutradan je kupatilo mirisalo kao novo!
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu