12:04 Lepota i Moda Kul frizura koja pristaje svima: Daje prozračan i mladolik izgled, obožavaju je slavne dame
11:58 Zdravlje Otkriven neočekivan simptom visokog holesterola: Iznenadiće vas da ima neke sličnosti sa koronom
11:43 Poznati "Osećam se kao da sam u ludnici": Kim Kardašijan šokirala fanove prazničnom dekoracijom, opet ih podsetila koliko su siromašni
11:19 Zdravlje Zašto niske žene teže mršave? Teže im je nego visokima iz jednog razloga, ali ipak mogu ,,nadmudriti" sopstveno telo
10:55 Zdravlje Doktor objasnio koja se temperatura tela smatra normalnom: Da li je odmah "skidati" ili sačekati i kad treba piti lekove
10:34 Poznati Hajdin svetlucavi Božić: U provokativnom autfitu proslavila veliki praznik uz prigodnu pesmu koju svi znaju, blistala pored svog dragog!
09:52 Dom i saveti Brza i jeftina starinska đakonija: Posni kolač sa jabukama, idealan za zimske dane
09:31 Horoskop Pun hladni mesec 26. decembra donosi haos: Ova 4 horoskopska znaka neće znati šta ih je snašlo
09:10 Lepota i Moda Ko bi rekao: Evo šta muškarci prvo primete na ženi i oduševljava ih, nije ono što mislite!
08:37 Dom i saveti Pegla će vam biti kao nova! Skinite kamenac sa nje pomoću ovog sastojka iz kuhinje
08:02 Zdravlje Urađeno je istraživanje: Da li beli luk zaista leči prehladu i jača imunitet? Evo odgovora!
07:47 Ispovesti "Mrzim biti mama, nisam dobro": Žena šokirala javnost izjavom o deci, "želim samo pobeći i sakriti se''
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa