18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:37 Ispovesti Bila je na SAMRTNIČKOJ postelji: Očajni MUŽ je podelio MOLBU, a potpuni stranac mu je promenio ŽIVOT
19:00 Ispovesti "Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA
08:05 Poznati "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama
19:30 Porodica Pronađena torbica izgubljena 1957. godine: Više od 60 godina je ostala NETAKNUTA, a njen sadržaj je sve ODUŠEVIO
19:00 Ispovesti Pronađena DEVOJČICA pored obale u JEZIVOM stanju: Plutala je ČETIRI dana na malom splavu, a evo koji UŽAS se dogodio njenoj porodici
19:00 Ispovesti "To je ubilo moju ćerku, nije ZDRAVO kao što mislite": Očajna majka apeluje na roditelje tinejdžera
21:45 Porodica Devojčica zadobila opekotine PRVOG stepena na IGRALIŠTU: Mlada majka upozorava roditelje da se čuvaju vrelih metalnih delova (FOTO)
19:25 Ispovesti "Umrla mi je na rukama": Velika tragedija na TURSKOM odmaralištu, troje dece ostalo bez MAJKE
18:15 Ispovesti Zorana iz Krnjače je ubo ZARAŽENI komarac: Počelo je od RANICE na obrazu, a onda nije mogao da podigne balon sa vodom!
13:50 Porodica UŽAS U GRADSKOM PREVOZU Svi gledaju dete koje sedi između dva NADROGIRANA roditelja i pokušava da ih dozove (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
11:30 Ispovesti Da li je vama ovo normalno? Dečko je momentalno RASKINUO sa devojkom zato što je na večeri pojela OVO!
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno