19:30 Porodica Pronađena torbica izgubljena 1957. godine: Više od 60 godina je ostala NETAKNUTA, a njen sadržaj je sve ODUŠEVIO
19:00 Ispovesti Pronađena DEVOJČICA pored obale u JEZIVOM stanju: Plutala je ČETIRI dana na malom splavu, a evo koji UŽAS se dogodio njenoj porodici
19:00 Ispovesti "To je ubilo moju ćerku, nije ZDRAVO kao što mislite": Očajna majka apeluje na roditelje tinejdžera
21:45 Porodica Devojčica zadobila opekotine PRVOG stepena na IGRALIŠTU: Mlada majka upozorava roditelje da se čuvaju vrelih metalnih delova (FOTO)
19:25 Ispovesti "Umrla mi je na rukama": Velika tragedija na TURSKOM odmaralištu, troje dece ostalo bez MAJKE
18:15 Ispovesti Zorana iz Krnjače je ubo ZARAŽENI komarac: Počelo je od RANICE na obrazu, a onda nije mogao da podigne balon sa vodom!
13:50 Porodica UŽAS U GRADSKOM PREVOZU Svi gledaju dete koje sedi između dva NADROGIRANA roditelja i pokušava da ih dozove (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
11:30 Ispovesti Da li je vama ovo normalno? Dečko je momentalno RASKINUO sa devojkom zato što je na večeri pojela OVO!
11:00 Ispovesti Mlada ogorčena onim što je uradila njena porodica: Sada želi da otkaže venčanje zbog VELEIZDAJE najbližih
22:58 Ispovesti Ona ima LJUBAVNIKA, a muž nema ništa protiv: Dopušta mu da spava na KAUČU i kaže da su PRIJATELJI
14:15 Ispovesti Doktor joj je saopštio JEZIVU dijagnozu: Rečeno je da ima još par meseci života, evo šta je Laura tada uradila i PREŽIVELA ovaj pakao
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
20:49 Poznati "Možete mi uzeti bilo šta drugo, ali majčinstvo ne": Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana
20:34 Zdravlje Dragan Marković Palma je bolovao od ove teške bolesti: Pre nekoliko meseci saznao strašnu dijagnozu
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!