20:07 Ispovesti Svi misle da je BEBA, a on se rodio pre 27 godina: Svet šokira svojom pojavom, mnogi veruju da je njegova uloga posebna
15:45 Ispovesti Muž je ostavio zbog BRADE, a ona je obožava: Sve dok ne progovori, ljudi misle da je MUŠKARAC
15:12 Ispovesti Baka prekrivena tetovažama: Muškarci stalno bulje u njene GRUDI, žene joj govore da je odvratna
21:48 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Muž i deca me tretiraju kao SLUŠKINJU, koliko poniženja može da izdrži jedna žena?
18:30 Ispovesti Otišla je kod KIROPRAKTIČARA, a onda pala u KOMU: Zbog jedne greške devojka je provela OSAM meseci u bolnici i ostala POTPUNI invalid
18:00 Zdravlje Legao je kao ZDRAV dečak, a probudio se sa teškom dijagnozom: "Svako jutro prvi zvuk koji čujem kada se probudim je kako moj sin vrišti"
22:00 Porodica Izgleda kao TINEJDŽERKA, a ima unučiće: Tara ima skoro PET decenija, a zabavlja se sa muškarcima koji imaju godina koliko i njena DECA
20:30 Ispovesti Sve je počelo kao GRIP: Borila se za život 66 dana, a onda je ostala i bez OBE noge zbog ove infekcije
19:00 Ispovesti Jeziva SMRT dečaka (6) na porodičnom odmoru: Otišao je samo po SOK, a onda je usledila tragedija
15:20 Ispovesti Nakon što se porodila saznala je JEZIVU istinu: Trebala je da se uda za NJEGA, a onda su stigle PORUKE koje su sve PROMENILE!
15:00 Porodica Dečak (16) doživeo SRČANI udar: Posle ČETIRI dana roditelji su doneli HRABRU i TEŠKU odluku
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore