17:28 Poznati Razvodi se čuvena Sansa Stark iz "Igre prestola": Nakon četiri godine braka muž je odlučio da napusti glumicu
16:38 Porodica E, ovo nismo znali: Psiholozi tvrde da ako ovaj predmet kupite za venčanje, velika je šansa da ćete se razvesti
15:51 Porodica Kada je vreme da upoznam decu s novim partnerom? Pre nego što to učinite, budući očuh mora da prođe ovu proveru
12:12 Porodica Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!
16:38 Poznati Evo koliko će Kevin Kostner mesečno plaćati supruzi: Tvrdila da je suma mala jer je luksuz u DNK njihove dece
10:35 Poznati Prljavi detalji razvoda ne prestaju da isplivavaju: Uskoro bivša žena Kevina Kostnera teško podnosi gubitak bogatstva
16:04 Porodica Ova rečenica je početak kraja svakog braka: Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, naš psiholog kaže da ste na korak od razvoda
13:39 Poznati Razvode se Hari i Megan? Batler princeze Dajane tvrdi da je Hari nesrećan sa Megan i da je kraj neminovan
13:18 Poznati Britni Spirs voli "loše" momke: Pop princeza muža varala sa svojim zaposlenim koji ima bogatu kriminalnu prošlost
14:37 Poznati Sofija Vergara ne skida osmeh sa lica: Zablistala u beloj odevnoj kombinaciji, teški dani su iza nje
13:13 Poznati Hale Beri se razvela posle osam godina: Supružnici nisu mogli da se dogovore oko jedne stvari, a ovako se sve završilo
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo