16:48 Porodica Otišla sam na sahranu i shvatila da je moj brak iluzija: Zbog jedne stvari odmah sam ostavila muža
15:23 Ispovesti Srbija je zna po velikom slavlju povodom razvoda: Tada je sve "gorelo", a tek kad čujete šta Mirjana danas radi
12:05 Poznati "Da nisam očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me poprave doktori": Britni Spirs se konačno oglasila povodom razvoda
07:09 Ispovesti Petar Strugar ostavio psihijatra bez teksta: Za dobar brak pre venčanja treba znati jednu stvar
11:30 Poznati "Nekad vidiš više zatvorenih očiju!": Bizarne objave Britni Spirs zabrinule fanove, potpuni sunovrat pop princeze
14:55 Poznati Krah braka Britni Spirs: Muž joj preti preko advokata, a njoj razvod nije ni na kraj pameti
06:47 Ispovesti Žena može ostaviti muškarca koga voli: Ali nikad neće ostavti onog pored koga se oseća voljeno
10:37 Ispovesti Ispovest Olivere koja je nakon 30 godina stavila tačku na svoj brak: Razvod nije samo papir
18:27 Poznati "Radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo": Natali Portman se razvodi posle 11 godina
13:28 Poznati Zašto se ljudi razvode kada drastično smršaju? Krstinja, Ela i Adel su izgubile i kilograme i brak, a psiholog objašnjava zbog čega se to dešava
10:20 Poznati Megan dobija 80 miliona dolara ako se razvede od Harija: Čarls je ipak umešao prste, postavio je uslov na koji ona nikada neće pristati
18:36 Poznati Sofija Vergara se bori za starateljstvo sa bivšim mužem: Ona je predmet spora, oboje je vole kao ćerku
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale