11:15 Ispovesti "Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke
13:58 Ispovesti "Ostavio sam ženu zbog mlađe i zažalio": Marko se razveo posle 15 godina braka zbog koleginice, a onda se desilo nešto što ga je pokolebalo
14:55 Ispovesti Zbog 2 reči "novopečenog" muža, mlada je znala da je njihov brak gotov: "Iste sekunde sam se zaledila, bila sam svesna da je razvod neizbežan"
13:27 Porodica Jorgan čuva brak! Otac Predrag Popović objasnio parovima tajnu srećnog odnosa, bez svađa i razmirica
16:27 Poznati Za nju 2025. godina nije počela dobro: Glumica za kojom Srbi lude konačno se oglasila o navodima da se razvodi
13:47 Ispovesti „Vreme je da ti neko otvori oči“: Pismo ljubavnice prevarenoj ženi o kojem priča cela Srbija
16:44 Ispovesti "Ne vara te, ne kocka se, pa šta ti hoćeš"? Kad je Mina u 47-oj odlučila da napusti muža svi su je osuđivali, ovo je kap koja je prelila čašu
16:23 Poznati "Počeo je čudno da se ponaša, tražio mi je svakakve stvari u krevetu": Nakon što se raspao brak slavnog para, sav "prljav veš" je izašao na videlo
10:40 Ispovesti Ne zna šta da radi: Nisam spreman da se razvedem, ali moja devojka više ne želi da čeka, patim u tišini
17:15 Poznati Glumica koju Srbi obožavaju nema sreće u ljubavi: Brak joj se raspao nakon 20 godina kao kula od karata, njen bivši nikako nije mogao da "svari" ovo
12:50 Poznati Pukla ljubav nakon 20 godina braka i troje dece: Važili su za zlatni par, a sada su svi šokirani zbog njihovog razvoda
13:20 Ispovesti Nakon što je saznala da će biti u invalidskim kolicima, stigli joj papiri za razvod: Majka četvoro dece htela da okonča život, a onda se desio filmski obrt
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke