15:55 Ispovesti Ostavila sam sve, uselila se u garsonjeru, sa jednim koferom: Ispovest žene koja se razvela posle 33 godine braka
08:30 Poznati Dženifer Aniston planira da se sastane sa Bredom Pitom: Evo šta će biti tema ovog istorijskog susreta nakon što se glumac i zvanično razveo od Anđeline
18:31 Porodica U braku su 82 godine i uopšte se ne svađaju! Najstariji bračni par otkrio kako uspevaju u tome
14:31 Poznati Ma šta je bre sa njihovim brakom, posle 8 godina stiglo ovo rešenje: Oglasio se advokat Anđeline Džoli
11:32 Poznati Psihički se oseća loše i odbija da jede: Poznata pevačica razvodi se od supruga, a rastanak jako teško podnosi
14:15 Ispovesti Dovela drugu ženu u svoj brak kako bi zadržala muža: "Uradiću sve da ostarimo zajedno"
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
17:11 Poznati Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke
09:01 Poznati Princ Hari konačno otkrio da li se razvodi od Megan Markl: Evo da li se najpoznatiji par na planeti zaista razilazi
16:44 Porodica Psiholog savetuje: Ako ne želite da se brzo razvedete, pre ulaska u brak odgovorite na ova 3 pitanja
13:39 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža u prevari: Zbog onoga što je uradila sa njegovom ljubavnicom, sve žene joj čestitaju!
12:41 Porodica Švalera ćete lako prepoznati: Ne padajte na slatke reči, muškarac koji vara uvek izgovara ove fraze
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima