13:39 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža u prevari: Zbog onoga što je uradila sa njegovom ljubavnicom, sve žene joj čestitaju!
12:41 Porodica Švalera ćete lako prepoznati: Ne padajte na slatke reči, muškarac koji vara uvek izgovara ove fraze
14:35 Poznati Zapušten, aljkav, ni f od frajera: Ben Aflek načisto "propao" nakon neuspele ljubavi sa Dženifer Lopez
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
10:28 Poznati Ipak nije kraj kao što se misli: Dženifer Lopez pribegla očajničkim merama da vrati Afleka, on ne zna kako da je izbegne
19:50 Poznati Njena najveća ljubav srušila se kao kula od karata: Evo kako Džej Lo zaista podnosi razvod od Afleka, jednu naviku je morala da promeni iz korena
19:01 Porodica Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti
08:40 Ispovesti Suzana se razvela nakon 30 godina braka: Zbog 9 stvari najviše žali, pa je skrenula pažnju svim ženama na ovo
12:36 Porodica „Znala sam da laže kad je rekao da izlazi s društvom“: Evo šta sam uradila i uhvatila ga sa ljubavnicom
09:03 Ispovesti Muž nije bio ni svestan u kakvo vrzino kolo se upleo: Razvela se od njega nakon samo 4 dana braka, iza svetice se krila đavolica
09:45 Horoskop Pucaju veze, raspašće se i najstabilniji brakovi: Kraj 2024. godine biće nemilosrdan za ova 3 znaka, izvući će se samo srećnici
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?