21:30 Ispovesti Tužna subina čoveka PLAVE kože: Upirali su prstom u njega i zvali ga Papa Štrumpf, a zbog BOLESTI nije mogao ni posao da nađe
21:30 Porodica Pismo našeg čitaoca: Otac mi je NARKOMAN i zbog ovoga što mi je URADIO želim da ga se odreknem!
18:00 Ispovesti Pismo žene koja je PREVARILA muža je sve ŠOKIRALO: "Sada kada znam da neću PREŽIVETI tešku bolest, morala sam OVO javno da napišem"
17:55 Ispovesti Otišao je u TERETANU i dobio polno prenosivu bolest: Doktor je otkrio kako je to MOGUĆE
09:30 Ispovesti Javno je tražila BOGATAŠA da se uda za njega: Muškarac koji se prvi JAVIO, srušio joj sve snove
08:30 Poznati Njene EKSPLICITNE scene smo morali da vidimo: "Strahujem od SIROMAŠTVA, zato radim sve što mi ponude"
08:00 Ispovesti Zbog jezive nesreće u komi je bio 19 godina: Doktori su odustali od njega, a on je otvorio oči i tražio samo jedno
18:00 Ispovesti Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili
22:30 Dom i saveti Neobičan metod: Katarina je stavila beli luk u nos, evo šta se dogodilo posle 10 minuta
20:00 Porodica Ona je 11 godina ODBIJALA odnose sa mužem, a onda je OTKRIO šta radi svake noći kada on ZASPI
19:00 Poznati Božo Vrećo progovorio o borbi s neizlečivom bolešću: " Prvi put sam tada imao veliki napad"
18:30 Ispovesti Nina (65) odlučila se za PLASTIČNU operaciju u Turskoj: Žena je sada pokazala šta ju je zadesilo (VIDEO)
10:41 Poznati Šakirini sinovi kojima je dala srpska imena stasali u prelepe momke! Zapevali sa mamom, stariji preslikan Pike, mlađi liči na pevačicu
10:20 Poznati Nevaspitana na tatu: Deca Kim Kardašijan brutalno izvređala zvezdu, a evo šta ona kaže na to
09:42 Dom i saveti Moći ćete da se ogledate na njima koliko će se cakliti: Evo kako treba obrisati podne pločice, biće čiste kao suza
09:25 Poznati ,,Bio je plav": Komičar jedva izvukao živu glavu, bio je na ivici smrti, pa na kraju šokirao sve ovim rečima
09:18 Dom i saveti Sprečite nakupljanje masnih naslaga: Popijte ovu čašu pre obroka, povećava osećaj sitosti, a pomaže u mršavljenju
09:01 Dom i saveti Prljave kuhinjske krpe biće kao nove: Za manje od 200 dinara zablistaće kao nikada pre